Izvor: 24sedam
12.10.2024 u 19:15
0

DANIJEL KREJG JE SNIMAO SA NEJLEPŠIM GLUMICAMA: U novom filmu je u gej romansi

U novom filmu "Kvir" bivšeg Bonda možemo videti i u gej romansi

Danijel Krejg iga glavnu ulogu u filmu „Kvir“ u kojima ima dosta eksplictnih seksi scena i to gej.

Slavnog glumca mnogi pamte kao Džejmsa Bonda, a nakon što je i zvanično napustio ovu franšizu, glumac se odlučio za eksperimentisanje na filmu.

Glumio sam u „užasnim“ scenama seksa

On je novinarima izjavio da ne bi mogao da snini film „Kvir“ dok je bio Džejms Bond ali ne zbog scena seksa, već zbog toga što jednostavno ne bi imao vremena.

– Ranije sam radio na drugim projektima dok sam snimao Bonda, ali sam onda prestao. Morao sam se skoncentrisati na samo jedan posao – kazao je.

Katastrofalne scene

Inače kako je sam priznao tokom svoje dugogodišnje karijere glumio je u nekim „užasnim“ scenama seksa.

On je pred kamerama snimao intimne scene sa Sijenom Miler, Evom Grin, Monikom Beluči, Leom Sedu i brojnim zvezdama sa A liste. Među njima je i njegova supruga Rejčel Vajs.

– Snimio sam neke *ebeno katastrofalne scene seksa u svojoj karijeri. Svi ih mogu videti – naveo je, ali nije želeo otkriti s kime mu je bilo toliko loše.

Seks je divan i komplikovan

Za novi film „Kvir“ režisera Luke Gvadanjina, koji je nastao prema istoimenom romanu, snimao je gej scene. Naveo je da su se trudili to prikazati što je moguće prirodnije.

– Seks je divan i komplikovan. Nadam se da smo to uspeli prikazati na ekranu, jer se to dešava u spavaćoj sobi – ispričao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter