Izvor: 24sedam
13.10.2024 u 07:40
0

STRAHINJA ERAKOVIĆ: Bilo je prelepo u Leskovcu!

"Orlovima" prija Leskovac, a i Leskovac voli njih...

Srbija je pobedila Švajcarsku u Ligi nacija, a meč u Leskovcu oduševio je sve. Dva gola, dve izgledne šanse, odbranjen penal, novi najmlađi debitant – sve to donelo je osmeh na lice navijača.

„Orlovi“ su izgledali vrlo dobro u svim linijama tima, a posebno je impresionirala odbrana. Osim golmana Predraga Rajkovića, blistali su i štoperi Nikola Milenković, Strahinja Pavlović i Strahinja Eraković,

Upravo je Eraković imao jednu od te dve šanse, a za TV Arena sport je izneo svoje utiske sa meča:

 Nismo primili gol, ali da, mogao sam da upišem i asistenciju, imao je i Luka Jović šansu. Mislim da bi od narednih 100, on dao svih 100 golova. Šta je, tu je… Bitna pobeda posle dva neuspeha protiv Švajcaraca  na velikim takmičenjima. Danas nam je bilo bitno da pobedimo ovu utakmicu, posebno jer igramo kod kuće. To smo i ostvarili, i evo, imamo večeras malo da proslavimo, i već od sutra, spremanje za narednu utakmicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter