Izvor: 24sedam
13.10.2024 u 08:10
0

ĆERKA MILIJARDERA I SLAVNE GLUMICE VOLI DA POMAŽE BESKUĆNICIMA: Valentina Pino

Kako izgleda naslednica Salme Hajek

Glumica Salma Hajek i njen suprug Fransoa Anri Pino su 21. septembra 2007. godine postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Valentina.

Već sa 17 godina, Valentina spada u red najbogatije dece na svetu, a kako se navodi, tik je iza dece princa Vilijama i princeze Kejt, te ćerke Bijonse i Džej Zija. Navodno je njeno lično bogatstvo već procenjeno na 12 miliona dolara, no nema sumnje da će biti još veće, s obzirom na to da joj je otac milijarder koji je vlasnik kuće pod kojom posluju brojni svetski modni brendovi.

Majku prati svuda

Iako se još uvek ne bavi javnim poslom, Valentina često prati majku na raznim događajima, dodelama nagrada, promocijama i slično, te njih dve privuku veliku pažnju.

Kako je rekla jednom prilikom, volela bi da se bavi glumom ili režijom, pa je pitanje trenutka kada će uploviti u svet u kom njena majka spada u red najuspešnijih već godinama.

Kasno su je dobili

Salma je imala 41. godinu kada je rodila naslednicu, a neretko je govorila da je to bilo „veoma kasno“.

– Pronašla sam partnera i imala stabilnu karijeru, a želela sam ćerku toliko da mi ništa drugo nije bilo važno, ni karijera, ništa. Mislim da mi je to mnogo pomoglo. Imala sam osećaj da sam u životu uradila mnogo stvari, pa sam bila u drugačijoj životnoj fazi, već sam uradila nešto čime sam se prilično ponosila – ispričala je jednom prilikom Salma

Fransoa Anri Pino, inače, ima sina Fransou i ćerku Matildu iz prvog braka sa Doroti Leper, a iz veze sa supermodelom Lindom Evanđelistom dobio je sina Augustina, koji je nedavno napunio 18. godina.

Voli da volontira

Iako Valentinu viđamo sa majkom na događajima gde nosi skupocene haljine i generalno živi život na visokoj nozi, trudi se da čvrsto stoji na zemlji. Zato neretko volontira u narodnim kuhinjama i pomaže beskućnicima.

– Shvatila sam da svaka osoba koja je beskućnik ima drugačiju priču. Svi pretpostavljaju da su oni beskućnici zbog droge ili zato što neće da rade. Štaviše, kad je neko na ulici, često izaziva istu reakciju – žao vam je, ali ne želite da se približite. Mislim da je važno da se približimo i saslušamo, a ne da ih ignorišemo i verujemo da to nije vaš ili naš problem – rekla je Valentina jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter