Izvor: NOVOSTI
13.10.2024 u 08:44
0

SVI SU SE PITALI KO JE ALEKSANDAR: Vozač kamiona koji je spasio dva života

Nije trebalo dugo da se pronađe vozača kamiona koji je, kako su prenele društvene mreže, kod Požarevca spasio dete i majku iz auta koji je upao u kanal.

Posle jednog pogrešnog broja, dobili smo broj „pravog“ Aleksandra koji nam je, za početak, samo kratko potvrdio da je on taj spasilac i da se sve desilo juče ujutru

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kada smo okrenuli broj telefona, pogrešan, muškarac koji se takođe zove Aleksandar, rekao je da „heroja iz Požarevca“, inače valjevca, poznaje i da je u potanju „ljudina 1/1“.

-Bez sekunde razmišljanja zaronio je u prevrnut auto i izvukao dete, izneo ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska hitne, navodi se u objavi.

-Naklon brate moj, Bog ti dao zdravlja, „Bravo Acika, Valjevac je to nema straha ni od čega..Bog da te čuva“, „Svaka čast, gleda onaj „Inženjer“ odozgo i pamti svako dobro delo“, „Naklon do poda, živeće ovaj narod dok je ovakvih“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter