Izvor: 24sedam
13.10.2024 u 09:10
0

CNN IZVEŠTAVA: Iran obavestio SAD da će uzvratiti na napad Izrael

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu sazvao je novu sednicu vlade za nedelju, rekao je izraelski zvaničnik američkoj televiziji

Iran je obavestio SAD i neke zemlje na Bliskom istoku da će uzvratiti na svaki novi napad Izraela, rekao je danas za CNN izvor u Teheranu koji je upoznat sa diplomatskim razgovorima.

PODRŠKA GUTEREŠU: Više od 100 država članica UN potpisalo pismo podrške

U petak je izvor rekao za CNN da je izraelski kabinet razgovarao o tome kako da odgovori na iranski raketni napad 1. oktobra, ali nije doneo odluku o tome.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu sazvao je novu sednicu vlade za nedelju, rekao je izraelski zvaničnik američkoj televiziji, Kada i gde će se tačno održati sastanak, nije još poznato.

Iran je 1. oktobra izveo napad balističkim projektilima na Izrael kao odgovor na izraelsko ubistvo lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu u aprilu, kao i na ubistvo lidera Hezbolaha Sajeda Hasana Nasralaha zajedno sa iranskim vojnim savetnikom, brigadnim generalom Abasom Nilforušanom u septembru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter