Izvor: Alo
13.10.2024 u 19:48
0

NE VOLIM DA PRIČAM O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU: Ovo je devojka Janika Sinera!

Ali i bivša devojka mu je bila lepotica.

Podsetimo, Siner se nedavno našao u centru skandala kada je u svetksim medijima odjeknula vest da je boo pozitivan je doping testu koje radi sportisti.

Ova vest je teniseru sigurno teško pala, a sigurni smo i njegovoj devojvci ruskom teniserkom Anom Kalinskajom, piše The Sun.

— Znate, ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam, ali sve držimo u tajnosti. Neću više ništa reći — izjavio je teniser u maju.

Ana Kalinskaja, rođena u Moskvi 1998. godine, još uvek nije osvojila nijednu titulu u svojoj karijeri. Njen najbolji rezultat do sada je plasman u četvrtfinale Australijan opena ove godine. Nasuprot njoj, Siner, rođen 2001. godine, ima značajniji uspeh u karijeri, uključujući 13 titula, među kojima je i ovogodišnji Australijan open.

Ana je ponekad nazivana „nova Marija Šarapova“ zbog svoje lepote i sportskih uspeha, iako možda nije potpuno prijatno da je zovu Marija, s obzirom na to da je to ime Sinerove bivše devojke.

Siner je bio u vezi sa Marijom Braćini, modelom i influenserkom, četiri godine. Njihova veza je započela 2020. godine, ali su se raskinuli 2021. godine, da bi se ubrzo pomirili. Međutim, nedavno su se ponovo razdvojili, i izgleda da je sada definitivno kraj. Iako su se trudili da svoje ljubavne trenutke drže u daleko od očiju javnosti, jednom prilikom su snimljeni tokom meča Lige šampiona između Milana i Dortmunda, gde je Siner došao da podrži svoj omiljeni klub u društvu Marije.
Marija Braćini je radila sa mnogim poznatim brendovima za negu kože, šminku i kozmetiku, zahvaljujući svojim talentima i izuzetnim veštinama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter