Izvor: Kurir
14.10.2024 u 12:37
0

HRVAT NESTAO U HOLANDSKOM GRADU MASTRIHTU: Otišao na pecanje i otad mu se gubi svaki trag!

U subotu je pronađen i auto s kojim se Đuro odvezao na pecanje

Hrvat Đuro Topić (37), koji živi u Alsdorfu, u Nemačkoj, nestao je u holandskom gradu Mastrihtu, a u potragu su uključene policije tri zemlje: Nemačke, Holandije i Belgije. Policija je angažovala svoje kopnene i vazdušne snage u cilju pronalaska muškarca.

POSLEDNJA SAM OSOBA KOJA BI POVREDILA NEKOGA: Osumnjičeni za pokušaj atentata na Trampa nosio oružje bez dozvole!

– Naš rođak Đuro Topić u petak je otišao u ribolov na reku Mas u Mastriktu. Prema poslednjim informacijama, u noći 11. na 12. oktobar boravio je kod brane na Borghagenu. Snimio je video u kojem opisuje kako njegov čamac ne može da upali. Od tada, nema znakova života. Njegov mobilni telefon je od subote oko 9 sati imao signal. Postoji mogućnost da je uspeo da dođe na obalu – stoji u pozivu pomoći koji je uputila porodica na društvenim mrežama, prenosi dnevnik.hr.

U subotu je pronađen i auto s kojim se Đuro odvezao na pecanje.

– Obišao sam i mesto na koje je Đuro odlazio i ranije na pecanje, ali nema nikakvih tragova – kaže otac Mato.

Porodica moli sve, koji imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na broj telefona 0049 178 638 6836 ili na mejl seka1202@yahoo.de.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter