Izvor: Telegraf
14.10.2024 u 16:22
0

OTKRIVENO KAKO JE PAO DEČAK IZ NOVOG PAZARA: Evo gde su bili roditelji

U trenutku kada je jednoipogodišnji dečak juče pao sa četvrtog sprata zgrade u centru Novog Pazara, njegova majka tuširala se u kupatilu, dok je otac, koji je nešto ranije došao sposla, najverovatnije zaspao na kauču u dnevnoj sobi, prve su informacije koje govore o tome kako je dete poginulo i odgovor na pitanje gde su bili roditelji.

Do nesreće je došlo u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara. Dečak je nakon pada davao znake života, ali je nakon nekoliko sati, i pored toga što su lekari dva sata pokušavali da ga reanimiraju, izgubio bitku za život.

Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta rekao je da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na to da će da dođe do tragedije.

– Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je je muž došao sa posla, majka je otišla je da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge i majke dečaka – rekao je rođak.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo sa trećeg sprava na beton.

– Prizor je bio zastrašujuć. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: „Eci, preživi molim te“. Međutim maleni nije izdržao – dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete.

U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato nakon što roditelji dečaka daju izjavu u policiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter