Izvor: Kurir
15.10.2024 u 11:21
0

IZGUBILI SMO SVETLO U NAŠIM ŽIVOTIMA: Ovo je Crnogorac koji je poginuo sa devojkom u Njujorku

Državljanin Crne Gore Aleksandar Jokanović (30) poginuo je pre dva dana zajedno sa našom državljankom Tamarom Lapadatović (35), inače njegovom devojkom u saobraćajnoj nesreći u Njujorku.

Kako su preneli američki mediji, nesreća se dogodila u nedelju rano ujutru kada se ljubavni par vozio motorom korz Aper Ist Sajd. Prema saopštenju policije, njihov motor udario je u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu. Od siline udarca i jedno i drugo su preminuli na licu mesta. 

U IGRAONICI U BEOGRADU IZBODEN MLADIĆ: Kamere sve snimile

Na sajtu Gofundeme prikupljaju se novčana sredstva kako bi se telo stradalog Aleksandra vratilo u Crnu Goru.

– U znak sećanja na Aleksandra Acu Jokanovića. U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, tragično smo izgubili svetlo u našim životima, Aleksandra Jokanovića, koji je preminuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Aleksandar je mnogima bio ne samo drag prijatelj već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmehe svima koje je sreo. Njegova dobrota, toplina i smeh će duboko nedostajati – piše u opisu ispod njegove fotografije:

– U ovom neverovatno teškom vremenu, želimo da odamo počast Aleksandru i da podržimo njegovu porodicu dok se suočavaju sa ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva da pomognemo u pokrivanju troškova transporta Aleksandrovih posmrtnih ostataka iz SAD u Crnu Goru i da pružimo pomoć njegovoj porodici u ovom srceparajućem trenutku.

Takođe, preko istog sajta skuplja se i novčana sredstva da se telo Tamare iz Niša vrati u rodnu Srbiju.

– Ova akcija prikupljanja sredstava namenjena je Tamari Lapadatović, koja je tragično izgubila život u Njujorku u nedelju, 13. oktobra. Bila je živa duša, uvek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica – piše u objavi na kojoj je Tamara nasmejana:

– U ovom teškom trenutku, prikupljamo sredstva da pomognemo u transportu njenog tela iz SAD u Srbiju i da podržimo njenu ožalošćenu porodicu. Svaki doprinos, bez obzira koliko mali, će napraviti razliku. Počastimo Tamarin prelepi duh okupljajući se da podržimo one koje je volela. Hvala vam na ljubaznosti i velikodušnosti.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje jezive saobraćajne nesreće u kojoj je dvoje mladih izgubilo život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter