Izvor:
16.10.2024 u 07:55
0

SOFIJA RIČI POSTALA MAJKA: Posle porođanja morala da bude hospitalizovana

Sofija Riči u maju je postala majka – dobila je ćerku Eloiz, koja joj je kao i njenom suprugu ubrzo pošto ju je prvi put uzela u ruke postala sam centar sveta. Dva dana kasnije, međutim, morala je da bude hspitalizovana zbog postporođajne preeklampsije, otkrila je tek sada ona gostujući u jednoj emisiji.

Prema „Mayo“ klinici u pitanju je prilično retko stanje koje se može javiti nakon porođaja, kada pacijentkinja ima visok pritisak i višak proteina u urinu.

– Otišla sam kući i nadula se kao balon. Bukvalno sam bila otekla – počela je Sofija svoju ispovest „She MD“ podkastu, pa dodala kako joj je pritisak bio 165/103.

Od muke, objašnjavala je potom, krila se i plakala svesna da će već morati da se odvoji od svoje bebe i ode da potraži pomoć, jer su bolovi i oticanje već „prešli svaku meru“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

– Jadan moj muž, rekao mi je: „Moram da te odvedem u bolnicu, doktori kažu da ovo nije dobro. Da nisi na sigurnom ovde, kod kuće…“ Ostala sam onda tamo 24 sata. Bilo mi je baš, baš teško – otvorila je dušu Ričijeva, koju je prilično mučila i pomisao da umesto sa njom, njena mezimica vreme provodi s nekim drugim.

– Da, veoma mi je drago zbog toga što neko može da mi pomogne, što mogu to da priuštim, ali ne želim to, ne bih da mi drugi ljudi podižu dete. Da ne mogu da se staram o bebi, ne bih je ni rađala. Tako ja razmišljam – zaključila je tada.

Podsetimo, Sofija Riči porodila se u maju tekuće, a udala u aprilu 2023. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter