Izvor: Kurir
17.10.2024 u 19:19
0

HTEO JE DA IZAZOVE STRAH: Dečak ubica tvrdi da se 3. maj ne bi dogodio DA NIJE BILO OVOGA

Izjavio je da je masakr pripremao nekoliko nedelja

Dečak ubica, koji je 3. maja prošle godine u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, danas je svedočeći u postupku protiv roditelja, prema nezvaničnim informacijama, izjavio da je želeo da ga se druga deca plaše i dožive kao psihopatu.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U ČAČKU: Muškarac nožem izbo ženu

Dečak ubica izjavio je da je masakr pripremao nekoliko nedelja, kao i da je 1.maja očeve pištolje stavio u svoj ranac.

– Odgovarajuci na pitanja izjavio je da se osećao neprihvaćeno od svojih vršnjaka, kao i da je moguće da je želeo kod njih da izazove strah – kaze izvor.

On podseća da je i kada je posle masakra u školi pozvao policiju rekao da je pucao u školi, a na pitanje zašto je to učinio, odgovorio je „ja sam psihopata“.

– I tokom ispitivanja, na pitanje da li mu je neko rekao nekada da je psihopata, odgovorio je da jeste otac – dodaje sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, dečak je naveo i da su ga roditelji stalno pritiskali da mora da bude najbolji, ali i da se 3.maj sigurno nikada ne bi dogodio da otac nije imao oružje i vodio ga da iz njega puca u streljani.

Podsetimo, Vladimiru Kecmanoviću sudi se zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, odnosno zbog toga što je svoje oružje učinio lako dostupnim sinu, kao i zbog toga što ga je vodio u streljanu i učio ga da puca. Inače, dečak ubica je 3. maja prošle godine iz očevog pištolja ubio devetoro svojih drugara i čuvara škole „Vladislav Ribnika“ koju je i sam pohađao. On je danas iz psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi od 3. maja 2023. godine doveden u Specijalni sud da svedoči u sudskom postupku protiv svog oca Vladimira i majke Miljane Kecmanović.

Miljana Kecmanović se tereti zbog toga što je njen DNK pronađen na čauri pronađenoj u učionici posle masakra, a posle današnjeg ročišta ona je u pratnji advokata napustila zgradu Specijalnog suda u kojoj se današnje, kao i prethodno ročište održalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter