Izvor: NOVOSTI
18.10.2024 u 09:00
0

U FABRICI SLOBODA U ČAČKU SNAŽNA EKSPLOZIJA: Četvoro povređenih!

Na licu mesta su ekipe policije i Hitne pomoći

Tokom jutarnjih sati u vojnoj fabrici „Sloboda“ u Čačku došlo je do akcidenta. Naime, prema prvim informacijama sa terena do eksplozije je došlo na odeljenju pirotehnike.

– Četvoro lica je povređeno u ovoj eksploziji, a ostali radnici su pušteni kućama. Na licu mesta su ekipe policije i Hitne pomoći – rekao je nezvanično izvor upoznat sa situacijom na terenu.

Eksplozije u vojnoj fabrici „Sloboda“ dešavale su se 2021. godine u više navrata, stoga su stanovnici okolnih kuća u strahu.

– Čula se jaka detonacija, to nas je probudilo. Od siline vrata na kući su se zatresla. Samo da se na ovome završi – dodaje uplašena meštanka.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama jedan momak u ovoj eksploziji zadobio je teške povrede ruke.

Uskoro se očekuje izveštaj iz Opšte bolnice u Čačku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter