Izvor: 24SEDAM
18.10.2024 u 10:40
0

PRSTEN NA RUCI ANICE LAZIĆ: Zapalila mreže poslednjom objavom

Izazvala lavinu komentara, svi se pitaju samo jedno

Glumica Anica Lazić i devojka svog kolege Lazara Ristovskog, nedavno je podelila fotografiju na svom Instagram profilu koja je pobudila brojne reakcije.

GOCA LAZAREVIĆ U ŽESTOKOJ RASPRAVI SA KOLEGAMA: Odgovorila na kritike

Na slici su bili prikazani njena ruka sa raskošnim prstenom, skupocenim satom i elegantnom narukvicom.

Dok su jedni pohvalili Anicu kao „pravu damu“ i „elegantnu“ osobu, drugi su sa radošću komentarisali kako se nadaju da će Lazar uskoro staviti verenički prsten na njen prst.

Podsetimo, ona je otvoreno progovorila o njihovoj ljubavi i odnosu sa sinovima njenog izabranika.

– Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako, i meni je žao što se žene danas, kad napune četrdeset godina, već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija – rekla je Anica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter