Izvor: Alo
18.10.2024 u 14:33
0

DRAMA U PORODICI GUDELJ: Došao je kraj ljubavi!

Šta li se to dešava u porodici Gudelj?

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u sreći daleko od Srbije, gde porodica Gudelj ima luksuznu vilu.

SVE OVO OKO RAZVODA JE JEDAN KRIZNI PERIOD: Komšije priznale šta su videli ispred zgrade Milana Kalinića

Međutim, čini se da se život njegovog brata Dragiše Gudelja značajno promenio, sudeći po Instagramu.

Nedavno je najavio kraj svoje fudbalske karijere i povukao se iz javnosti, obrisavši mnoge fotografije sa svojom devojkom, manekenkom Lanom Lazarević.

S druge strane, i Lana je obrisala svoj Instagram profil, koji je bio pun zajedničkih trenutaka s Dragišom.

Pitanje o njihovom mogućem rastanku postavljaju mnogi, budući da se ni jedna, a ni druga strana nisu oglasile povodom toga.

Prošlog leta su Nemanja i Anastasija letovali u Sen Tropeu s Lanom i Dragišom, gde nije bilo naznaka da će doći do ovakvih drastičnih koraka.

Anastasija i Lana su se tada odlično slagale, a Lana, koja studira na američkom univerzitetu u Beču, prethodno je bila povezana sa reperom Vojažom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter