Izvor: telegraf.rs
18.10.2024 u 14:08
0

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE: Rada Manojlović čuva uspomenu na majku

Rada Manojlović je kao mlada devojka izgubila majku sa svega 19 godina.

Završavala je školu uspešno sa peticama a paralelno je radila na svadbama i veseljima kako bi zaradila neki dinar i pomogla majci u lečenju.

Završavala je školu uspešno sa peticama a paralelno je radila na svadbama i veseljima kako bi zaradila neki dinar i pomogla majci u lečenju.

https://www.instagram.com/asheek_customprints/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5e70c8eb-e2ab-484d-ab06-7f0b84294f8f

Rada je jednom prilikom u svojoj ispovesti ispričala bolan trenutak i sećanje na majku koja se borila sa svojom bolešću više od godinu dana. Kao što bi i svako i Rada i njena sestra koja je tada imala 17 godina nadale su se najboljem ishodu, međutim od sudbine nisu mogli da pobegnu.

 

LEPE VESTI OD MARIJE ŠERIFOVIĆ! Verena je

Njena majka je u mladim godinama izgubila život zbog napredovanja bolesti, a Rada je isticala kako je njena majka znala jednom rečenicom da je smiri i trzne onda kada je plakala zbog nje i svega što im se dešavalo.

Iako javnost nikada nije imala priliku da vidi pevačicu sa svojom majkom na slici, a niti je ona takav intiman trenutak ikad javno podelila, u javnost je dospela jedna fotografija, odnosno portret njih tri, koje je naslikala jedna umetnica.

Radin i Marijin lik iscrtan je sa strane, dok je njihova pokojna majka u sredini portreta. Topla i emotivna fotografija tera suze na oči, a umetnica je pored portreta postavila i fotografiju njihove majke sa Radinim i Marijinim komentarom, koja joj je poslužila za iscrtavanje ove slike.

– Ljudi mi uvek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te mama. 20 godina živiš kroz nas, u nama, sa nama…Doživotno! Obećavam – napisala je u komentaru ispod slike Radina sestra Marija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter