Izvor: 24SEDAM
18.10.2024 u 14:25
0

NAJVEĆI KOŠARKAŠ SVIH VREMENA DUGO JE ŽIVEO BEZ OCA: Njegove ubice ponovo izlaze pred lice pravde!

Najveći košarkaš svih vremena, Majkl Džordan, ostao je bez oca u julu mesecu sada već davne 1993. godine.

Najveći košarkaš svih vremena, Majkl Džordan, ostao je bez oca u julu mesecu sada već davne 1993. godine.

JOKIĆU NEĆE BITI SVEJEDNO: NBA liga menja pravila!

Džordan senior, Džejms, stradao je dok je spavao u svom automobilu, koji je dobio na poklon od sina. Dvojica muškaraca, koji su kasnije i osuđeni na doživotne kazne zatvora, Leri Demeri i Danijel Grin, navodno su krenili u pljačku motela, kada su naišli na luksuzni automobil pored puta i promenili plan. Problem je nastao kada se Džejms probudio tokom napada, pa je zverski upucan, a njegovo telo je bačeno u močvaru.

Tokom istrage, oni su međusobno otuživali jedan drugoga, a čitav slučaj, nakon 30 godina, može dobiti neverovatan preokret.


Naime, sudija Gregori Viks je zatražio oslobađanje Danijela Grina, jer smatra da je pogrešna osoba iza rešetaka. Prema navodima američkih medija, sudija je istakao da forenzički analitičar nije otkrio ključne dokaze, te da su oni bili neubedljivi.

Grinovo priznanje se našlo na ponovnom ispitivanju, kako su organi utvrdili, laboratorijski tehničari su načinili grešku prilikom analize.

Tako, čitav slučaj može dobiti novi zaokret.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter