Izvor: 24SEDAM
21.10.2024 u 10:00
0

KUPAČI SE BUĆNULI U SAVRŠENO TIRKIZNO MORE: Nestvarne slike iz Sutomora

Miholjsko leto je u svom punom jeku, a sunčani i topli dani izmamili su na plažu, ali i na kupanje u moru, meštane i posetioce Sutomora

Miholjsko leto je u svom punom jeku, a sunčani i topli dani izmamili su na plažu, ali i na kupanje u moru, meštane i posetioce Sutomora.

LOKALNI IZBORI U BIH U OPŠTINAMA POGOĐENIM POPLAVAMA: Nije došlo do promene vlasti

Ovo mesto godinama je jedna od najpopularnijih destinacija za hiljade turista iz čitavog regiona, s toga su plaže krcate, pa se njihova lepota zapravo i ne može videti od “nakrcanih” ležaljki i kupača.

Sada, krajem oktobra, Sutomore kao da je zasijalo u svom punom sjaju.

– Voda je fantastična, toplija je nego što je to bio slučaj u junu. Ja sam se do sada kupala jedino početkom oktobra, ovo je prvi put da sam ušla u more na kraju desetog meseca. Zaista fenomenalan osećaj, leto kao da se vratilo na trenutke – kaže Maja Simović, turistkinja iz Užica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter