Izvor: sputnik
25.10.2024 u 10:37
0

SAMO DA GELERI NE ODLETE DALEKO: Putin o reakcijama Zapada na vojnu saradnju Moskve i Pjongjanga

Ruski predsednik Vladimir Putin, komentarišući „eksploziju“ reakcija na Zapadu i u Kijevu koju su izazvale njegove izjave o sporazumu sa Severnom Korejom, a koje predviđaju vojnu pomoć prilikom napada na jednu od strana, našalio se, rekavši da je u tom slučaju najvažnije da „geleri ne odlete daleko“.

„U četvrtom članu (sporazuma) upravo tako je napisano. Ne znam kakva se tamo ‘eksplozija’ desila, ali je najvažnije da geleri nisu daleko odleteli i da se sve slegne nakon te eksplozije“, istakao je Putin u intervjuu za TV „Rusija“ kao odgovor na molbu da prokomentariše „eksploziju“ reakcija u Vašingtonu i Kijevu na njegove reči.

On je naglasio da je saradnja Rusije i Severne Koreje – unutrašnja stvar dve zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter