Izvor: Novosti
01.05.2022 u 16:03
0

OVO ĆE BEKERU PASTI GORE OD ZATVORA PUNOG PACOVA! Nemac robija „na korak“ od mesta koje ga je proslavilo!

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker ,proveo je prvu noć u zloglasnom zatvoru Vandsvort u Londonu, a nelagodnost sitacije u kojoj se našao sigurno povećava sama lokacija ovog objekta, odnosno blizina mestu na kome je Nemac prvi put dotakao zvezde.

Šesterostruki grend slem šampion je nedavno osuđen na dve i godine zatvora pošto je proglašen krivim po nekoliko tačaka optužnice. Između ostalog, proglašen je krivim za prenos novca bivšoj supruzi Barbari nakon proglašenja bankrota 2017. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Primetno je da niste pokazali kajanje ili prihvatanje svoje krivice. Nije bilo poniznosti – rekla mu je sudija Debora Tejlor kada ga je osudila na dve godine i šest meseci zatvora u londonskom sudu Sautvork Kraun.

Dodala je da će Beker odslužiti polovinu kazne iza rešetaka, a ostatak uslovno.

Na suđenju su se čuli detalji Bekerove karijere i kako je bivši svetski broj jedan, koji je tri puta osvajao Vimbldon, ostao bez bogatstva posle penzionisanja.

Nemački mediji prenose da je Beker već odležao prvu noć u zloglasnom zatvoru, gde nema nikakve beneficije.

– Dozvoljeno mu je da obavi samo jedan telefonski poziv – objavio je Bild, tvrdeći da Bekeru neće biti lako u zatvoru, poznatom po svojim zastrašujućim čuvarima i rigoroznim pravilima.

Bekeru je pozlilo tokom izricanja presude, što i nije čudno, jer ga u tom zatvoru, kako navodi Dejli mejl, očekuju veoma neprijatni uslovi.

 Zatvor je star 170 godina, pun je prljavštine i pacova, a u njemu kaznu služi preko 1.300 osuđenika. 

BRAVO MAJSTORE! Lajović ušao u glavni žreb Mastersa u Madridu

Ali ono što bi najviše moglo da zaboli Bekera jeste činjenica da je zatvor udaljen samo četiri kilometra od Vimbldona, teniskog centra u kome je Beker stekao svetsku slavu. I sada će „trunuti“ u njegovoj blizini. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter