Izvor: Tanjug
04.05.2022 u 18:56
0

JAPAN NEGODUJE ZBOG MERA RUSIJE Sankcije su neprihvatljive, invazija na Ukrajinu predstavlja jasno kršenje međunarodnog prava!

Japanski premijer Fumio Kišida izjavio je da je neprihvatljiva odluka Rusije da zabrani ulazak u tu zemlju njemu i nizu drugih japanskih zvaničnika i državljana, optuživši Moskvu da snosi punu odgovornost za stanje trenutnih bilaterlanih odnosa dveju zemalja.

Sankcijama je obuhvaćeno ukupno 63 državljana Japana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kišida je novinarima u Rimu, nakon sastanka sa italijanskim premijerom Mariom Dragijem, ocenio da „ruska invazija na Ukrajinu predstavlja jasno kršenje međunarodnog prava“.

„Ubijanje velikog broja nedužnih civila je teško kršenje međunarodnog humanitarnog prava i ratni zločin“, rekao je Kišida.

On je optužio rusku stranu da je pribegla oružju i dovela do trenutne situacije, prenosi Rojters.

PUTIN 9. MAJA POKREĆE TOTALNU INVAZIJU I OPŠTU MOBILIZACIJU! Kremlj se HITNO javio i objasnio ovu vest koja je zapalila SVET

„Objava Rusije (o zabrani ulaska u zemlju) potpuno je neprihvatljiva“, poručio je Kišida.

Rusija je zabranila ulazak u zemlju Kišidi i ministrima spoljnih poslova, odbrane, finansija i pravosuđa, kao i generalnom sekretaru vlade.

Moskva je optužila Kišidinu administraciju da je pokrenula neviđenu antirusku kampanju i da dozvoljava neprihvatljivu retoriku protiv Rusije, uključujući, kako se navodi, klevete i direktne pretnje.

Japan se pridružio zapadnim sankcijama protiv Rusije nakon što je ona počela vojnu intervenciju protiv Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter