Izvor: Tanjug
29.05.2022 u 21:57
0

NADAL NAJAVIO VELIKU BORBU Evo šta je Španac rekao pred meč sa Đokovićem!

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da ne zna da li će moći da pobedi Novaka Ðokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali je dodao da će se boriti do samog kraja.

Ðoković je lako u tri seta u osmini finala drugog Grend slem turnira sezone pobedio Dijega Švarcmana, dok je Nadal posle velike borbe u pet setova nadigrao Feliksa Ožea-Alijasima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srbin i Španac odigrali su 58 međusobnih duela u karijeri, a najbolji teniser sveta vodi 30:28 u pobedama.

„Znamo se veoma dobro. Imamo mnogo zajedničke istorije. Novak je došao ovde posle osvajanja Mastersa u Rimu, a ja nisam imao idealnu situaciju pred dolazak u Pariz. Rolan Garos je moje omiljeno mesto i jedino što mogu da kažem je da ću od sutra biti u punom fokusu. Ne znam da li ću da pobedim, ali jedino što mogu da garantujem je to da ću se boriti do samog kraja“, rekao je Nadal.

ŠPANAC ZAKAZAO MEGDAN SA ĐOKOVIĆEM U četvrtfinalu Rolan Garosa gledaćemo DUEL NOVAKA I NADALA!

Duel Ðokovića i Nadala je na programu u utorak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter