Izvor: ALO
23.06.2022 u 09:16
0

„MOŽE SAMO DA ZADRŽI ĆERKE!“: Miša Grof o podeli imovine i cifri koju je Vidoje slao Nikolininoj ćerki iz prvog braka

Miša Grof podelio o podeli imovine

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je sinoć šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac, a tu se, po svemu sudeći, neće zaustaviti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJKA POKOJNE JUTJUBERKE KONAČNO PREUZELA NJENE STVARI: Istraga i dalje traje, a ovu ličnu stvar joj nisu dozvolili da zadrži za sebe!

– Što se pravnog deljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću da rešim sve kako bude trebalo. One će zauvek biti obezbeđene, kao što je Vidoje Nikolininoj ćerki u London slao 12.000 funti da studira. Ćerki iz prvog braka – ističe Miša Grof.

– Ja ću ove dve krasne devojčice da pomažem. Njoj, kao supruzi, deo od kuće može da ide, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može da dobije samo dobar savet od mene i da zadrži ćerke. Za ostalo može samo da se nada – dodaje on za.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter