Izvor: HappyBSC/Tanjug
11.07.2022 u 18:59
0

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD! Slavni teniser doputovao u Srbiju, pravac na DOČEK!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd.

Đoković je u nedelju osvojio Vimbldon, a dan kasnije doputovao u Beograd, gde mu Teniski savez Srbije i navijači pripremaju doček.

PRESLATKI PRINC DŽORDŽ PRVI PUT NA VIMBLDONU: Dirljiva scena sa Novakom Đokovićem će vas potpuno raznežiti! (VIDEO)

Podsetimo, Novak Đoković je u nedelju osvojio sedmu titulu na najpoznatijem turniru na svetu i to savladavši posle preokreta Australijanca Nika Kirjosa. Potom je, prema tradiciji prisustvovao vimbldononskom balu.

U ponedeljak se rastao sa domaćinima u Londonu, pa se sa porodicom uputio u Srbiju, gde su Đokovići u popodnevnim satima avionom i stigli, letom „Er Srbije“ za Beograd.

Podsetimo, večeras u 20 časova, u organizaciji Teniskog saveza Srbije, ispred Starog dvora počinje svečani doček za našeg najboljeg tenisera, koji bi negde 21.10h trebalo i da se obrati okupljenima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter