Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
14.07.2022 u 12:00
0

„TUPAVI INTELEKTUALCI MI SOLE PAMET“: Eva Ras dobila ulogu u PORTUGALSKOM filmu, mnogi će joj zavideti na svetskom uspehu!

Poznata dramska umetnica Eva Ras istakla je kako joj se i nakon višedecenijske karijere događaju vrsne uloge, a potom da je i sada spremna na međunarodnu karijeru. Ovaj stav joj je pomogao da privuče novi angažman u Portugalu, a o ovoj lepoj vesti je govorila u javnosti.

NAKON ČETIRI DANA VEZE SU SE VENČALI! Posle dva neuspela braka Eva Ras sreću je pronašla pored njega!

– Ne znam kako sam dobila ulogu. Za vreme pandemije sam bila na kastingu u Njujorku za jednu drugu ulogu, koju nisam dobila. Saznala sam na snimanju da je presudno to što sam dobila ulogu to što je mladi režiser gledao film od pre 55 godina. Režiser je rekao da koliko god da sam stara da on hoće da ja igram – istakla je glumica tokom javnog istupanja, pa je potom dodala ono što joj leži na duši. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tupavi intelektualci vole da sole pamet i da vam objašnjavaju šta ne valja u nečemu, umesto da vam pričaju šta valja. Mene čudi da mi pričamo o meni i mom filmu sada, kada odem u emisije voditelji me pitaju o estradi – završava Rasova u dahu. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter