Izvor: KURIR/GLOSSY
14.07.2022 u 10:15
0

ZAJEDNO SU VIŠE OD DVE DECENIJE I IMAJU PETORO DECE NEOBIČNIH IMENA: Malo ko zna da je OVA GLUMICA supruga Nebojše Dugalića

Nebojša Dugalić je jedan od najtalentovanijih i najcenjenijih srpskih glumaca. U njegovoj nekoliko decenija dugoj karijeri gledali smo ga u brojnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, gde je pokazao raskoš svog talenta.

Trenutno radi na snimanju nove serije, a za potrebe uloge glumac je drastično promenio svoj izgled, zbog čega mnogi komentarišu da izgleda dosta starije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RADA MANOJLOVIĆ PALA SA BINE! Hitna pomoć odmah reagovala

Uprkos tome, Nebojša je jedan od najvećih zavodnika na domaćoj glumačkoj sceni. Ipak, on je u više navrata isticao da je njegova porodica njegov najveći oslonac i da suprugu Draganu voli najviše na svetu.

Iako retko govori o svom privatnom životu, znamo da se Nebojša Dugalić oženio suprugom Draganom još 2000. godine i od tada su nerazdvojni.

Oni su u braku već duže od 20 godina i imaju petoro dece. Dragana se kao mlada takođe bavila glumom, ali je svoju karijeru zapostavila zarad porodice.

Nebojša i Dragana su jedan od glumačkih parova sa najviše naslednika u našoj zemlji. Par je specifičan i po tome što njihova deca nose divna imena, retka na našim prostorima: Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Nebojša je u jednom intervjuu iskreno rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

– Oni mene svaki dan preslišavaju. Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: „Sad mi to isto reci, ali lepo, kako smo se dogovorili“. Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: „Zašto si to uradio, koliko puta sam ti rekao da to ne radiš“ a on je rekao: „Ne znam, valjda su deca takva“ – ispričao je Nebojša.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter