Izvor: Telegraf
20.07.2022 u 14:36
0

PREDLOŽENE ZATVORSKE KAZNE ZA NASILNE NAVIJAČE PARTIZANA: Tužilaštvo oštro osudilo ometanje službenih lica u vršenju službene dužnosti

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv četvorice navijača „Partizana“.

Optužnica se odnosi na D.A., N.S., Đ.G., M.Š. koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti .

ABA LIGA OBJAVILA KALENDAR: Evo kada će se Zvezda i Partizan sastati!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oni su sredinom juna u Pančevu kod „Pogona“ ometali službena lica, policijske službenike PU Pančevo u vršenju službene dužnosti prilikom obezbeđivanja manifestacije “ Pančevački karneval“. Policajci su došli na poziv građana zbog tuče. Optuženi  N.S. je odbio da da na uvid ličnu kartu  M.S. On je mahao u pravcu istog, a  potom se i oglušio o njegovu naredbu da stavi ruke u položaj za vezivanje nakon čega je pobegao u pravcu gradskog parka. D.A. i M.Š. su odbili da pristupe legitimisanju oštećenom S.S., i zajedno pobegli od oštećenog S.S. koji ih je postavljao u položaj za vezivanje. Međutim, sva trojica okrivljenih vratil su se zajedno sa Đ.G. oštećenima S.S. i M.S. upućivali razne pretnje i uvrede i pružali otpor u daljem obavljanju dužnosti, zbog čega je predložilo da se pritvor, prethodno određen, produži do pravosnažnog okončanja postupka- objašnjava naš izvor iz Tužilaštva.

Tužlaštvo je tražilo da se Đ.G. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci.  N.S. na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, M.Š. kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i D.A. da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter