Izvor: HappyBSC
03.08.2022 u 10:07
0

VLADIMIR ORLIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Svet vidi šta znači jedna Srbija koja izrasta u ekonomskog, političkog i vojnog lidera u ovom delu Evrope“

Gost jutarnjeg programa „DOBRO JUTRO SRBIJO“  na HAPPY TV bio je predsednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ovo su istorijski rezultati i istorijska podrška naroda – istakao je Orlić.

– Ja sam pokazatelj šta narod prepoznaje, šta podržava, ali i šta očekuje…Ko čini parlamentarnu većinu posledica  je te narodne volje i podrške one politike koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić. Zbog toga i parlamentarna većina ima nameru da sprovdi tu politiku u najvišem zakonodavnom domu u ovom mandatu – rekao je Orlić u jutarnjem programu „DOBRO JUTRO SRBIJO“.

Ističe da pobednička izborna lista ima zadatak kog će se držati čvrsto. 

Istakao je i da je pitanje demokratije važno pitanje i da je ponosan što su pokazali veliku razliku.

– Pokazali smo da imamo mnogo više i slobode i demokratije, korektnog odonosa prema svima i u politici i u društvu nego što je to ikada bilo u godinama iza nas i veoma smo suštinski ponosni na to, skoro jednako kao što smo ponosni na sve ostale uspehe koji su za našu državu istorijska promena u pozitivnom smislu – dodao je Vladimir Orlić.

O tome šta je ono što mu daje najviše iskustva u daljem radu, Orlić je rekao:

– Ono što smatram najznačajnijim je politika koju zastupam i srcem i dušom i tu nema šta da se krije. To jeste ova politika koja je napravila istorijske promene za našu zemlju i koju naš narod podržava. O njoj sam govorio kada sam pomenuo istorijsku pobedu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i pobedu naše izborne liste. To je ono što je najvažnije. Može neko da ima biografiju više ili manje interesantnu, ali za naše ljude najvažnija je državna politika. A ona je napravila te propmene koje se ogledaju u našoj ekonomiji – dodao je Orlić.

Predsednik Narodne skupštine istakao je da se Srbija snažno borila i u vreme korone, kada su mnoge veće i jače države posustale i da Srbija nije odustala ni od jednog svog cilja. Dodaje da su u to vreme otvarali kliničke centre, bolnice i gradili puteve. 

Svet vidi šta znači jedna Srbija koja izrasta u suštinskog lidera,  i ekonomskog i političkog  i vojnog u svakom smislu u ovom delu Evrope, ali i način na koji način se naša zemlja predstavlja i kakve odnose gaji sa svima u svetu – dodao je Orlić.

– Odlučili smo da se borimo za svoj državni nacionalni interes, za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog  intergriteta i čini mi se uspevamo da u nemogućim uslovima napravimo velike pozitivne promene – dodao je predsenik Narodne skupštine.

Dodaje da ima više od 20 država koje su nas razumele i povukle svoja priznanja lažne države Kosovo.

– Moraće da radi i Vlada i da radi i funkcioniše država na svakom mestu kao jedan zajednički složni tim, kao tim ljudi koju su razumeli da se nalaze na zajedničkom zadatku, a to je zadatak brige za državu i za narod, jer samo tako, kad govorimo o jedinstvu, mi jesmo u stanju da napravimo ove velike pomake i da nastavimo da nižemo velike uspehe – dodao je Orlić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter