Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 17:16
0

NOVI SUKOB U POJASU GAZE U izraelskim udarima poginula jedna osoba, a 15 je ranjeno!

Jedan od komandanata palestinskog pokreta Islamski džihad ubijen je u izraelskim udarima na pojas Gaze, saopštio je zvaničnik ove militantne grupe.

Istovremeno, zvaničnici lokalnih zdravstvenih službi saopštili su da je u izraelskim udarima poginula jedna osoba, a 15 je ranjeno, ne navodeći identitet poginulog, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međuvremenu, izraelska vojska saopštila je da je gađala ciljeve u Gazi, nakon višednevnih tenzija nastalih zbog hapšenja lidera palestinskih militanata, Basama al Sadija.

Al Sadija su ranije ove sedmice uhapsile izraelske snage tokom napada na grad Dženin na Zapadnoj obali.

NOVO GRANATIRANJE ENERDOGARA Požar u nuklearnoj elektrani Zaporožje, isključena struja neophodna za bezbedno funkcionisanje reaktora!

Nakon tog hapšenja, Izrael je zatvorio sve prelaze u Gazi kao i neke obližnje puteve strahujući od odmazde palestinske militanata čije uporište je u Gazi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter