Izvor: Kurir.rs
12.08.2022 u 16:01
0

UKINUTA PRESUDA ADVOKATU DARKA ŠARIĆA: Sud nije dao jasno obrazloženje svoje odluke!

Apelacioni sud ukinuo je presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Andrija Krlović, nekadašnji advokat Darka Šarića bio osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pranja para. Ukinutom presudom, podsetimo, bio mu je oduzet i stan u Beogradu.

OPSEŽNA ISTRAGA U VEZI SA DARKOM ŠARIĆEM SE PROŠIRILA I NA NJEGOVOG BRATA: Poznati ADVOKAT otkriva šta se može sa njima dogoditi u bliskoj budućnosti!

Protiv Andrije Krlovića, podsetimo, pred sam kraj suđenja postupak je zbog zdravstvenih problema bio razdvojena. Za isto krivično delo bio je osuđen i Darko Šarić, ali je nedavno i njegovu presudu Apelacioni sud ukinuo i vratio predmet na novo suđenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Po nalaženju Apepelacionog suda, osnovano se žalbom Tužioca za organizovani kriminal ukazuje da je prvostepeni sud učinio bitnu povredu odredaba krivičnog postupka, jer presudom nije potpuno rešen predmet optužbe. Naime, optužnicom je okrivljenom Krloviću stavljeno je na teret krivično delo pranje novca u produženom trajanju i krivično delo udruživanja radi vršenja krivičnog dela. Međutim, prvostepeni sud je propustio da odluči o krivičnom delu udruživanje radi vršenja krivičnog dela koje je okrivljenima stavljeno na teret – naveo je Apelacioni sud u obrazloženju odluke da i advokatu bude ukinuta presuda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter