Izvor: Kurir.rs
03.09.2022 u 09:51
0

MNOGI SU ZANEMELI NAKON OVE TVRDNJE: Teniserka optužila trenera da ju je silovao tri godine!

Francuska teniserka Fiona Fero (25) optužila je bivšeg trenera Pjera Butera da ju je silovao i seksualno zlostavljao dok je bila tinejdžerka.

TENISER pod istragom zbog mogućeg zlostavljanja bivše devojke

Fero je optužila Butera (50) da je od 2012. do 2015. godine, kada je ona imala 15 do 18 godina, silovao i zlostavljao, preneo je „TennisWorldUsa“

Buter je tada bio njen privatni trener, sa kojim je često putovala, a njegov advokat je u ovom slučaju priznao da su njih dvoje bili u vezi. Međutim, naglašava da nikakve prinude nije bilo.

– Prema njemu, to je bila ljubavna priča – naveo je advokat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Buter je, inače, i bivši trener  Aliz Korne koja se ove godine plasirala u 3. kolo US Opena. Čak su i nju pitali o mišljenju na ovu temu.

– To je previše ozbiljna tema da bih se njom bavila tokom turnira. Očigledno je da me to mnogo pogađa, a možda je i to jedan od razloga zašto noću ne spavam baš najbolje. Šaljem ogromnu podršku Fioni.

Sama Fiona je u petak objavila na Instagramu da nikada nije pristala na seksualni kontakt sa Buterom, da veruje u pravosudni sistem i da se više neće oglašavati po ovom pitanju.

Fero je trenutno 259. igračica sveta i ove godine je igrala kvalifikacije za US Open koje nije prošla.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter