Izvor: Tanjug
04.09.2022 u 19:11
0

STANJE NA PUTEVIMA: Bez gužvi na rampama auto-puteva, na granicama do 180 minuta!

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka od 30 do 180 minuta, saopštilo je danas JP “Putevi Srbije“.

VOZAČI, DANAS ĆE VAM BITI POTREBNO DODATNO STRPLJENJE: Radovi na deonicama nekih putnih pravaca, evo gde je najveće zakrčenje!

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter