Izvor: BSC HAPPY
17.08.2024 u 21:13
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ukrajina priprema napad prljavom nuklearnom bombom

"Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

  • Ova situacija predstavlja jedan projekat koji je razrađen na temeljima drugih projekata od 2000. godine, dakle govori se o nekom planu između 500 i 600 milijardi dolara to je novac koji treba obezbediti Ukrajini, stabilno finansiranje u narednih 10 godina ali ne samo to podrazumeva i obnovu vojne industrije tih zemalja NATO pakta konkretno 25 kontrolišu Amerikanci rekao je novinar Dragan Vujičić.
  • Smatram da je Kurska operacija Ukrajinske vojske brilijantan geopolitički potez Ruske vojske. Ruski sateliti sa optičkim osmatranjem su apsolutno registrovali i koncentraciju Ukrajinskih trupa i njihovu nameru da upadnu, Rusija ima moralno i političko pravo da ide do Poljske granice to je druga stvar koja nije primećena po meni dovoljno, a treća je pitanje je šta čeka Iran, čekaju da ova situacija u Kurskoj oblasti gde su najbolje Ukrajinske preostale snage, biće uništene ili su već uništene, dakle uništena je vojna tehnika NATO-a koja više ne može da im pomaže kada dođe do udara Irana na Izrael onda će sva pažnja SAD-a biti usmerena na Izrael i Rusima će biti odrešene ruke da dalje napreduju rekao je Prof. dr Miloš Laban.
  • Imajući u vidu zainteresovanost NATO-a za slučaj Ukrajine, to je jedna duga tradicija. Stiče se utisak da NATO čvrsto stoji iza antiruske politike Kijeva i da su političari u Kijevu zapravo marionete gde konce vuku NATO, SAD I Velika Britanija rekao je naučni savetnik Dragan Petrović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter