Izvor: BSC Happy
23.07.2023 u 20:56
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: NATO VOJNICI ratuju u UKRAJINSKIM UNIFORMAMA, spremaju VELIKI BROJ za KONTRAOFANZIVU – SUDAR sa SUPERSILOM

515. dan SPECILAJNE VOJNE OPERACIJE. Kakvi su to bili državnici nekadašnjeg formata, poput Staljina, Čerčila i Ruzvelta? NATO ratuje direktno protiv Moskve i to u uniformi ukrajinskog vojnika. O ovim temama i stanju na frontu, u večerašnjoj emisiji "AKTUELNOSTI", razgovaramo sa: Aleksandrom Pavićem, politikologom, prof. dr Branimirom Nestorovićem i prof. dr Mitrom Kovačom, generalom.

Aleksandar Pavić kaže da su nekadašnji svetski lideri bili satkani od pravog državničkog formata, sada su na sceni „liderčići“

– Ta slika tri lidera to su ipak .. svet još nije bio jednopoloran, nije prošao kroz taj period imali smo SSSR, Staljin, imali smo novu imperiju u rađanju SAD, Ruzvelt, imali smo staru imperiju, koja skroz nije propala, Čerčil, Velika Britanija. Tos su bili ozbiljni entiteti. U međuvremenu, desio se Hladni rat. Tokom Hladnog rata smo i dalje imali državnike odličnog formata. Videli smo kako polako opada nivo. Do pada Berlinskog zida ste imali Džordža Buša Starijeg, on je ipak bio neki format. SSSR – videli ste dekadencija. Brežnjev, koji je uništavao i stvarao. Videli smo Gorbačova koji je praktično sahranio imperiju koja je bila na zalasku. Došlo je do smene elite na zapadu, došlo je do premoći finansijsko-kapitalističkih konglomerata nad proizvodnjom. Kao rezultat toga imamo lidere i liderčiće poput Bajdena, Ursule fon der Lajen, Sunaka, Šolca. Iznad njih je zastava duginih boja, a ne nacionalna zastava. To je manje od 80 godina, neverovatna promena i one se ubrzavaju. Koliko se ubrzava jedan opšti civilizacijski pad. Jedini koji to uspevaju da izbegnu su imeprije koje se vraćaju na scenu – to su Kina i Rusija – smatra Pavić.


Branimir Nestorović kaže da je Amerika sve više tone i da je sve više izaziva podsmeh u svetu

– (Frenklin Delano) Ruzvelt je bio poslednji lider Amerike kojio je pokušao otpor tom vojno-industrijskom kompleksu. On je je uspeo da se odupre tom vojno-industrijskom kmopleksu. Možda je i Kenedi probao malo. Džordž Buš Stariji i njegov sin; to je smejurija loših ljudi, slabih ludi.  Juče je za glavnokomandujućeg američke moranirce izabrana je žena koja nema veze sa vojskom i ona je transrodna ili LGBT. Zamislite mornaricom komanduje žemna koja nema pojma šta je to. Ostin se suprotstavio Bajdenu. Vidimo da finansijski kapital, oni diktiraju šta će se raditi. Raspad SSSR je ostavio utisak da su oni pobedili. U međuvremenu su se dogodile neverovatne stvari. Kinezi su postali dominantniji u proizvodnji čipova na primer. Svet se jako brzo promenio. Vrhuška to nije shvatila – ističe Nestorović.


Mitar Kovač je rekao da je NATO u direktnom sudaru sa silom kakvu nije očekivao

– Do sada može se slobodno reći da NATO nije pred sobom imao veliku silu. Radili su to sve preko nadmoći, oklopno mehanizovanim jedinicama. Ovde konkretno, naišli su na supersilu. Sve što su do sada probali nije dalo adekvatne rezultate. Ova kontraofanziva je kreirana sa tim ciljem. Dosta njihovih specijalaca je u ukrajinskim uniformama. Za ofanzivu govori se da je pripremljen veliki broj – 10-15.000. To su vojnici NATO pakta. U žarištu ovih operacija jesu NATO vojnici. To su definitivno vojnici NATO država. Njihova taktika je dosta poražavajuća. Ruski raketni sistem im ne da dođu ni do prvih linija odbrane. Onde gde su se desili prodori, to je jedan do dva kilometara. Ruska vojska na vreme vidi njihove pokrete i pokušava da neutrališe te njhove kolonske napade – smatra Kovač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: NATO VOJNICI ratuju u UKRAJINSKIM UNIFORMAMA, spremaju VELIKI BROJ za KONTRAOFANZIVU – SUDAR sa SUPERSILOM”

  1. Ponovno odlična emisija, s izvrsnom, istinitom trećom četvrtinom, u svezi DNK ratovanja, biolabosa i trženja organima. (izvjesno je zašto nisam, na youtube, mogao ovo otvoriti već dva dana, a i neki su djelovi, očito, preuređeni).
    Pavić standardno dobar, Kovač na nivou, ali prof.dr.Nestorović upravo brilijantno jednostavan i izravan, s dobrim upozorenjima za sve.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter