Izvor: BSC Happy
16.05.2024 u 20:26
1

EVO ZAŠTO JE PUTIN ODMAH NAKON USTOLIČENJA PRVO POSETIO KINU: „AKTUELNOSTI“ otkrivaju o čemu su to pričali SI i PUTIN, evo šta su dogovorili

Aktuelnosti – 813. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 213. dan RATA U IZRAELU

Alesandar Šešelj kaže da nije slučajno što je Putin posetio prvo Kinu posle inauguracije

– Prva poseta posle inauguracije znači da se politika neće menjati. Zajednička poruka jeste borba protiv imperijalizma. Savezništvo se veoma uspešno suprotstavlja američkoj hegemoniji. Tome svedoče spoljne politike ove dve zemlje i to je svakako ranije bilo nezamislivo. Jasno se daje do znanja da će to savezništvo okončati tiraniju zapadnog sveta – ističe Šešelj.

Danilo Tvrdišić smatra da savezništvo dva džina znači kraj zapadne hegemonije

– Ovo je istorijski susret. Po mom dubokom ubeđenju, ova poseta je simbolički pokazala da prisustvujemo smeni zapadne civilizacije, koja se bavi nametanjem svoje volje, koncepata. Imamo Rusiju i Kinu koje se zalažu za slobodan svet, gde se suverenost dražva stavlja u prvi plan. Rusija jeste ona država koja je prva pokazala zube novom nekolonijalizmu i rekla da više ne može. Kina, s druge strane je značajna u ekonomskom smislu, po svom rastu, postala je ekonomski džin, koji će ugroziti same SAD – rekao je Tvrdišić.

Miloje Pršić je stava da je Zapad pogrešno procenio Moskvu

– SAD su smatrale da im Rusija posluži za rušenje Kine, a pre svega da se ide preko Ukrajine. Sve što su planirali nije se desilo. Sukob Kine i SAD je jedna blagotvorna stvar, da posle Malmea i Evrovizije, rezolucijom Srebrenice, kada vidite tu količinu upornosti da nam nanesu zlo, sve će se to okončati – kaže Pršić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EVO ZAŠTO JE PUTIN ODMAH NAKON USTOLIČENJA PRVO POSETIO KINU: „AKTUELNOSTI“ otkrivaju o čemu su to pričali SI i PUTIN, evo šta su dogovorili”

  1. Ko gleda ove starce Seseljevce koji se uzbudjuju u ovim Aktuelnostima, pa se prosto tresu od srece kada ih pozovete u emisiju. Mislim, bukvalno se tresu, toliko su uzbudjeni jer su upravo oni ti koji su se krili u rovovima dok je USA napadala Srbe. Ovo je prilika da se naslade, jer oni nisu uspeli ovo sto Russia radi rutinski!

    3
    6
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter