Izvor: 24SEDAM
17.10.2024 u 11:45
0

ACA LUKAS NAJAVIO SPEKTAKL: „Hoću da uzmem pare!“

Premijera drugog dela trilogije "Kafana na Balkanu" pod nazivom "Stravično", biti održana 19. novembra u Sava centru. Nakon uspešne premijere prvog dela u Areni prošle godine, tim je odlučio da se za ovu priliku preseli u manji prostor, uz prisustvo producenta Saše Mirkovića i ostalih članova ekipe.

Pevač Aca Lukas održaće solistički koncert u Sava Centru, a isto to veče organizovana je i premijera filma „Stravično“, na koji je folker naročito ponosan. Prvi deo filma je privukao veliku pažnju, a sada je usledio nastavak uzbudljive životne priče.

SEKA ALEKSIĆ: Normalno je da jedete pasulj dva dana! (VIDEO)

Ovim povodom je govorio i na pres konferenciji ali i o novitetima koje je priredio svojoj publici za nešto više od mesec dana.

– Nema potrebe da menjam repertoar, sviraću ono što ljudi najviše vole. Međutim, znate kakva je atmosfera kod mene i da se svira nogama, da je ludilo. Sada ću napraviti nešto da svi mogu da vide umetnički deo mog benda i mene. Napravili smo neke nove aranžmane i imaćemo gudački i duvački orkestar iza nas, a sve te pesme koje ćemo pevati u Sava centru su malo preoblikovane. Ne sumnjam da će na polovini koncerta već svi biti na nogama, ono što sam pripremio biće neobično za naše prostore – kazao je Lukas, a onda progovorio o svojoj koleginici i prijateljici Miri Škorić.

– Mira Škorić je definitivno najbolja pevačica na ovim prostorima. Tu mogu biti još Ana Bekuta i Snežana Đurišić, ali je ona nenormalno dobra pevačica i moja drugarica, mnogo je volim. Malo je stala, imala je neke svoje privatne stvari zbog kojih je malo zapostavila karijeru, međutim njene pesme se i dan danas slušaju. Miru Škorić niko nije zaboravio. Imamo sjajnu pesmu. Mira je to zaslužila, ali i ja, da imamo još jedan duet.

– Prošle godine dali smo domaći zadatak svim ljudima koji rade na filmovima, tako što smo to napravili u Areni pred 22.000 ljudi. To je bila najveća filmska premijera na svetu. Postoji veći bioskop, ali veća premijera ne. Uradili smo drugi deo filma, sledi još jedan deo koji ćemo vam prikazati iduće godine možda u ovo vreme, možda malo kasnije. Ovom prilikom najavljujem i Acinu drugu Marakanu 2025. On je to zaslužio kao najveća balkanska zvezda. Uskoro izlazi i novi album. Ima devet pesama i duet s Mirom Škorić, što će biti njen kambek na estradnu scenu – poručio je producent Saša Mirković.

 

Lukas se našalio, pa rekao da je jedini shvatio da treba da snimi film o svom životu dok je živ, a ne kada umre da se drugi bogate o njegovo ime.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter