Izvor: Telegraf.rs
24.06.2023 u 15:55
1

ANASTASIJA PRVI PUT PRED KAMERAMA nakon gubitka bebe: Bez šminke i osmeha, u društvu Cece i Veljka

Kadrovi iz porodične vile na Dedinju

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, pevačica Anastasija Ražnatović, se nakon gubitka bebe vratila iz Španije u Beograd, kako bi bila uz porodicu u ovako teškim trenucima.

Kako su javnosti nedavno saopštili, Ražnatovićeva je izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće i sada prolaze kroz težak period.

SAŠA KOVAČEVIĆ VIDNO SMRŠAO Pevač se oglasio nakon BORBE SA ZDRAVLJEM, mesec dana proveo na klinikama

Anastasija se povukla iz javnosti i ugasila je društvene mreže, a sada je prvi put, nakon tragičnog događaja, stala pred televizijske kamere.

Bez trunke šminke i bez osmeha na licu, mlada pevačica prisustvovala je porodičnom ručku povodom Cecinog pedesetog rođendana.

Ceca nije krila sreću što joj je porodica na okupu, a nisu propustili priliku ni da Anastasiji prepričaju sve događaje koje je propustila tokom svog boravka u Španiji.

Mlada pevačica pridružila se mami na treningu, a na putu do teretane opušteno su ćaskale, kada se Anastasija požalila da je umorna i da joj se spava jer je čekala svog momka do 4 ujutru.

– Nemanja je došao u četiri i nešto ujutru. I ja sam zaspala isto, uključila sam ton, pa sam ga čula kada me je zvao i otvorila sam mu vrata. Posle smo čak i odgledali seriju, jedna epizoda nam je ostala. I onda smo zaspali, pošto je i on bio mrtav – kaže Anastasija, a Ceca je dodala:

– Ja sam ga čekala do pola četiri i zaspala. Mislim se, zete, ne mogu da te čekam više – priznala je Ceca.

Njih dve su nastavile pred kamerama „Ceca i deca“ šoua da ćaskaju o seriji koju gledaju, nakon čega su ostatak vremena provele u teretani, vežbajući.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ANASTASIJA PRVI PUT PRED KAMERAMA nakon gubitka bebe: Bez šminke i osmeha, u društvu Cece i Veljka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter