Izvor: ALO
18.06.2024 u 22:00
0

BRANI MU DA DOVEDE MUŽA U KUĆU: Baba napravila haos u porodici Lazić

Haos u njihovoj porodici zbog svega ovoga ne prestaje

Juče je u javnosti odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića.

Nakon što je Darko besan demantovao te navode, oglasio se Dragan koji je potvrdio venčanje i otkrio sve detalje, a nakon njega oglasila se i Branka, koja je sve ponovo demantovala, pa ponovo Dragan koji je obelodanio dokaze da je do venčanja došlo, a na kraju i Darko, koji je istakao da ne razume zašto on traži reklamu preko njegovog imena.

 

SAZNAJTE ZAŠTO JE ČOLA PRODAO VILU U BEOGRADU: Pevač prolazio godinama kroz pakao

Haos u njihovoj porodici zbog svega ovoga ne prestaje, a kako pišu domaći mediji, glavni razlog zbog kog Lazić ne prihvata da mu se majka ponovo udala, je njegova baka Milka, majka njegovog pokojnog oca Milana.

Darko se navodno požalio prijateljima, te otkrio glavni razlog zbog kojeg ne podržava venčanje svoje majke i zašto je burno reagovao u izjavama za medije kada je od novinara saznao da se Branka udala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter