Izvor:
26.06.2024 u 21:23
0

BRITNI ĆE VIDETI SNOVE: Mesecima odbijali da se vrate majci, a jedan od sinova je sada progovorio o njihovom odnosu

U izveštaju se navodi da je ona mesecima komunicirala sa njima, posećivala ih na Havajima i organizovala okupljanja sa njima u Kaliforniji

Pre nešto više od godinu dana je objavljeno da će se sinovi Britni Spirs, Šon Preston i Džejden, preseliti na Havaje sa svojim ocem Kevinom Federlajnom. Ova situacija je dodatno zakomplikovala pevačičin odnos sa dečacima, pošto je saopšteno da su oni već neko vreme odbijali da vide majku.

Međutim, situacija se promenila, jer je otkriveno da se takozvana ,,princeza popa“ konačno pomirila sa svojim sinovima. Daily Mail je objavio da je Britni obnovila vezu sa svojim sinovima Šonom i Džejdenom, koji imaju 18 i 17 godina.

Prema pisanju britanskog tabloida, iako su stvari komplikovane, Džejden kaže: „Verujem da se ovo sigurno može popraviti“.

,,Biće potrebno mnogo vremena i truda. Samo želim da se psihički oparovi“, nastavlja on. „Kada joj bude bolje, zaista želim da je vidim ponovo.“

Džejden poručuje mami: „Mnogo te volim; želim ti sve najbolje. Možda jednog dana možemo ponovo da sednemo i razgovaramo“

Ko je omogućio ovo okupljanje?

Drugi izvor blizak porodici rekao je da Brajan Spirs, Britniin stariji brat, stoji iza ponovnog okupljanja majke i dece.

,Brajan je bio ključan faktor u omogućavanju njihovog ponovnog okupljanja. Mnogo mu je stalo do Britni i njegovih sestrića“, rekao je insajder. Osim toga, otkrio je da je Brajan želeo da stvari ostane u tajnosti „jer nije želeo da ugrozi njihove šanse za pomirenje, ali u stvarnosti, ona im je ponovo majka od februara”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter