Izvor: Alo.rs
24.10.2023 u 18:54
0

DA LI BISTE PROBALI „DAVIDOV TEST“?: David i Viktorija Bekam pokrenuli novi trend među parovima

Dokumentarna serija "Beckham" najgledanija je na Netflixovoj globalnoj Top 10 listi drugu sedmicu zaredom, a jedna od scena inspirisala je korisnike TikToka da pokrenu "Davidov test".

Dokumentarna serija „Beckham“ najgledanija je na Netflixovoj globalnoj Top 10 listi drugu sedmicu zaredom, a jedna od scena inspirisala je korisnike TikToka da pokrenu „Davidov test“.

Naime, radi se o sceni u poslednjoj epizodi serije gde Dejvid i Viktorija Bekam plešu zagrljeni, a ona je inspirisala parove da pokrenu izazov vezan za to.
Scena plesa zaludela je korisnike TikToka, a par je igrao u ritmu uz duet Kenija Rodžersa i Doli Parton iz 1983. „Islands in the Stream“.

Upravo je pesma ključni deo izazova na spomenutoj društvenoj mreži, a trend podrazumeva žene koje je puštaju svojim partnerima i očekuju reakciju.

@harpersbazaarnl David & Victoria Beckham dancing together in their new documentary: ‘Beckham’ Footage: Netflix #victoriabeckham #davidbeckham #beckham #netflix #documentary #beckhamfamily #dancing #harpersbazaar ♬ origineel geluid – harpersbazaarnl

„Prolazak“ na „Dejvidovom testu“, kako su ga prozvali na društvenim mrežama, znači da im se partner priključi u plesu. Na TikToku su tako brojni korisnici snimali svoje partnere u spomenutom izazovu pokušavajući da ponove momenat iz serije koji ih je oduševio.

„Prolazeći kroz svaki deo svog života, razjasnio sam mnoge stvari, a jedna od onih koja mi je najvažnija je ono što imamo“, kazao je Dejvid o svom odnosu s Viktorijom pre prikazivanja scene plesa u seriji.
Beckham“ je dokumentarni serijal od četiri epizode koji po samoj objavi na Netflixu bez prevelike pompe uz svečanu premijeru u Londonu nije „obećavao“ da će postati hit.

Međutim, ispostavilo se da je to iznenađujuće iskren pogled na njegov život i karijeru uz podsećanje na njega i Viktoriju kao it par dvehiljaditih i zbog toga je zbog toga osvojio gledaoce širom sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter