Izvor: Happy BSC Portal/Story.rs
22.12.2023 u 11:33
0

VIKTORIJA DEJVIDU OPROSTILA PRELJUBE, A OVU STVAR KRIJE OD NJEGA: „Kada bi to saznao, mislim da bi tražio razvod“

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i modna dizajnerka Viktorija Bekam u braku su 24 godine.

U više navrata pričalo se kako ju je Dejvid prevario, dosta tih afera bilo je potkrepljeno i dokazima, ali čini se kako to nije mnogo zabrinjavalo Viktoriju. Oprostila mu je sve preljube, izdržali su sve krize i dobili četvoro dece, trojicu sinova i ćerku.

Osim što je bila zaluđena muzikom, Viktorija je oduvek imala smisla i za modu i kozmetiku. Sada je u intervjuu za Allure otkrila koju stvar već godinama krije od supruga. Reč o njenom pravilu u bjuti rutini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

– Opsednuta sam svojim obrvama. Moj suprug me nikada u životu nije video bez obrva – rekla je Viktorija. Istakla je da su one najvažnije na njenom licu i da bi je nekadašnji fudbaler verovatno ostavio da je vidi bez obrva.

ANA IVANOVIĆ POKRENULA NOVI BIZNIS: Bivša teniserka postala direktorka IT kompanije

– Kada bih se našla na pustom ostrvu jedina stvar koju bih ponela bili bi preparati za obrve – ispričala je svojoj šminkerki Lisi Eldridž.

– Znaš, Dejvid me nikada nije video bez nacrtanih obrva. Iskreno, mislim da bi tražio razvod da me vidi takvu – zaključila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter