Izvor: Happy BSC Portal/Story.rs
22.12.2023 u 10:13
0

IVA ŠTRLJIĆ POLOMILA OBE RUKE: Bol je bio nesnosan, evo kako je došlo do nezgode (FOTO)

Da je Iva Štrljić polomila obe ruke pišu od jutros svi mediji.

Glumica koja se proslavila ulogama u telenovelama, inače je javnosti poznata i kao ćerka glumca Milana Štrljića doživela je nezgodu koja je rezultirala prelomima na obe ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

Ko se nadao da će jedno bezazleno sapletanje i pad, na koji su glumci tokom studija i te kako naučeni (znaju kako pravilno da padnu) dovesti do toga da je odmah prevežena u Urgentni gde su nesnosne bolove sanirali, a ruke joj stavili u gips.

O tome kako je tekao sled događaja ispričao je izvor blizak glumici koji je bio i očevidac.

– Iva je bila na snimanju nove serije, a iako scene nisu bile mnogo zahtevne, ona se saplela, pala i dogodila se ta nezgoda. Svi sa seta su pritrčali, a Iva je bolno jaukala, odmah je bilo jasno da nije dobro.

– Ukazana joj je pomoć, prevezena je u Urgentni gde su joj lekari snimili ruke i ispostavilo se da je došlo do preloma. Ona je u gipsevima i sad joj sledi mirovanje – rečeno je za medije, što je glumica nekoliko sati kasnije i potvrdila.

GODINAMA VAM JE PRED OČIMA A NISTE ZNALI DA MU JE SIN: Ovaj poznati umetnik je njegov naslednik (FOTO)

Ivi, koja nije navikla da miruje, sedi jedno ozbiljno mirovanje a kada će se ponovo vratiti pred kamere niko ne zna.

Svi se nadaju da će oporavak proći odlično te da će njen humor i talenat ponovo moći na malim ekranima da gledaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter