Izvor: Kurir.rs
14.09.2023 u 13:40
0

DOK JE BILA U BRAKU SA BREJDIJEM – NIJE IMALA TAKO MIŠIĆAVO TELO: Evo koji muškarac je transformisao Žizel Bundšen! (FOTO)

Žizel Bundšen više ne izgleda isto. Čujete odnosno čitate slične rečenice o raznim poznatim ličnostima, ali je u ovom slučaju to zaista tako.

Slavna manekenka nedavno je izdala svoj kuvar, za čiju naslovnicu pozirala, a na slici pucaju bicepsi i tricepsi.

Modna zvezda transformisala je izgled zahvaljujući džiju-džicu majstoru koji je njen dugogodišnji prijatelj. Neki kažu da ih spaja i nešto više od prijateljstva, ona je izričita da to nije tako.

Razvela se zbog prevare?

Da se podsetimo Žizel Bindšen je bila u braku sa Tomom Brejdijem, legendom američkog fudbala. Taj brak trajao je od 2009. do oktobra 2022. kada je i počelo da se priča da je manekenka navodno u vezi sa Žoakimom Valentijem, majstorom borilačke veštine džiju-džicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Predstavnici za štampu slavne manekenke Žizel Bindšen poručili su da je odnos između nje i Valentija platonski i profesionalni. Nakon što su se njih dvoje pojavili u Kostariki, glasine o navodnoj romansi dosegle su najviši nivo.

– Ja sam jednostavna devojka koja želi da boravi u prirodi – pustite me na miru. Samo želim da radim svoj posao i odgajam svoju decu u miru – burno je reagovala Žizel Bindšen na takve priče, piše Page six.

Ipak nastavila prijateljstvo

Prijateljstvo kao i saradnju sa Valentijem nije prekidala. On osmišljava njene treninge, a njegov automobil viđen je u blizini teretane u Majamiju gde je fotografisana Žizel Bindšen koja je u dobrim odnosima sa bivšim surpugom.

Čuvena manekenka nikad ranije imala ovako izražene mišiće na rukama. Kakvi bicepsi i tricepsi!

Veza njenog bivšeg i Irine Šajk uprkos bliskosti ruske manekenke sa nekadašnjim verenikom Tomom Brejdijem, teče savršeno. Žizel je podržala novi ljubavni odnos slavnog sportiste, sa kojim ima dvoje dece.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter