Izvor: Kurir.rs
14.09.2023 u 12:40
0

PRED SVETOM SE VOLE, ALI VANVREMENSKA LJUBAV JE SAMO FARSA? Ovaj čovek želi da razotkrije MEGAN i HARI

Megan Markl i princ Hari trenutno su u Dizeldorfu zbog Invictus Games, tradicionalnog takmičenja sportista sa invaliditetom. Dajanin i Čarlsov sin godinama podržava ovaj događaj, a supruga mu se u tome pridružila nakon njihovog venčanja.

ULTIMATIVNA IZDAJA PREKO KOJE KEJT NIKADA NEĆE PREĆI: Sve ostalo bi podnela, ali ovaj potez Megan Markl ju je razorio

Na prijemu pre nekoliko dana vojvotkinja od Saseksa rekla je da bi volela da jednog dana na ovu manifestaciju povede njihovu decu, Lilibet i Arčija. Megan je, ako izuzmemo učesnike, u prvom planu ovih dana u Nemačkoj. Komentariše se njena nikad mršavija linija, stil odevanja, ali i odnos sa mužem.

U javnosti Megan Markl i princ Hari odaju utisak savršenog para, pokazuju to slike iz Nemačke. Zabeleženi su njihovi intimni momenti, na svaki događaj dolaze držeći se za ruke, šapuću, grle se, ona stavlja ruku na njegovo koleno, pa slatki osmehi i pogledi. I sve to znajući da će se to zabeležiti.

MISTERIJA "KRVAVIH" MINĐUŠA MEGAN MARKL: O ovom nakitu osoblje nije smelo NI DA PISNE
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/MEGHANMARKLE

 

Sudeći po izjavi Toma Bauela, koji je napisao knjigu „Revenge: Meghan and Harry and the war between the Windsors“, javni nastupi Megan Markl i princa Harija su samo predstava za javnost.

Ovaj autor tvrdi da su se Megan Markl i princ Hari namenski pojavili na nedavnom nastupu Bijonse u Los Anđelesu kako bi se zabeležilo da je on grli i da je reč o čistoj medijskoj manipulaciji.

Ako se napravi paralela sa pojavljivanjem u Nemačkoj, zaključak je jasan – sve se radi sa namerom da se drugima pokaže da su srećan par. Koliko u tome ima (samo) glume, a koliko emocija. Bauel ne bi dao baš pozitivan odgovor na to, a pitanje je i čemu toliko isticanje ukoliko zaista ima one (prave) ljubavi.

Megan Markl i princ Hari kao da žele da pokažu koliko su ujedinjeni nakon svih sukoba sa njegovom porodicom u Velikoj Britaniji i da im sreće ne nedostaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter