Izvor: NAJZENA.ALO
26.10.2024 u 17:30
0

DUA LIPA VOLI DA PROVOCIRA: Zvezda snimljena u provokativnom izdanju (FOTO)

Dua Lipa uvek voli da pokaže malo kože

Dua Lipa uvek voli da pokaže malo kože. Bilo da je reč o minijaturnom bikiniju, pantalonama sa izrezima, providnoj ili dubokoj majici, šta god da vam padne na pamet, pop superzvezda je verovatno nosila.

ISPOVEST SEKE ALEKSIĆ O TEŠKOM DETINJSTVU: Ja prikrivam svoj strah!

A najviše voli kada ne mora da nosi pantalone. Lipa je više puta podsetila svet da hulahopke apsolutno mogu da se računaju kao pantalone. To je ponovo učinila ranije danas, kada je podelila fotografije svog najnovijeg zavodljivog stila.

Pevačica je podelila slike na kojima nosi crni kaput sa dramatičnom kragnom. Kada je vaš kaput toliko kul, šta će vam onda pantalone? Lipi sigurno nisu potrebne.

Kaput je uparila sa provokativnim crnim donjim vešom, providnim crnim hulahopkama i crnim, kožnim štiklama sa špicom, debelim kaišem oko članaka i kopčom. Izgled je ulepšala dijamantnim prstenjem i malim srebrnim minđušama.

Njena šminka je bila podjednako zavodljiva. Imala je zadimljeni ajlajner, rumenilo, crveni karmin i sveži crni manikir. Kosu koju je nedavno ofarbala u crno je zalizala

,Jedna je prljava, a druga sa preokretom,“ napisala je u opisu objave, u kojoj su takođe bile slike pomfrita, martinija i ostriga.

Trostruka dobitnica Gremija je imala napornu sedmicu, s obzirom da je nastupila pored Šer na događaju ,,Rock & Roll Hall of Fame“.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Nakon toga, savršeno je ostvarila rokerski stil u crnoj kožnoj halter haljini koja je pokazivala više kože nego tkanine. Ova drska haljina imala je dva izreza do kukova, redove srebrnih ukrašenih krstova i kristalnu dugmad,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter