Izvor: Kurir
18.06.2024 u 09:39
0

GUDELJ I NJEGOVA PORODICA DIRNUTI OVIM GESTOM: Anastasijina ZAOVA podelila trenutak sa stadiona !

Porodica Gudelj zajedno sa snajkom Anastasijom Ražnatović trenutno je u Nemačkoj, gde Nemanja Gudelj igra za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Tokom utakmice 16. juna, za njih je priređeno iznenađenje na terenu.

Na Veltins areni, gde je odigran meč, Gudelj i njegova porodica su doživeli nešto posebno. Na tribinama je razvijena srpska zastava sa natpisom „Trebinje“, što je dirnulo Nemanjinu sestru Vanju.

ZAVRŠIO U KLINIČKOM CENTRU: Sloba Radanović se priprema za operaciju

Vanja je uslikala ovaj momenat i podelila ga na društvenim mrežama, dodavši tri emotikona smajlija sa srcima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Porodica Gudelj vuče korene iz Trebinja, odakle su se odselili još devedesetih godina. Kada god imaju vremena, često posete rodno mesto. Prošlog leta, Nemanja je sa suprugom Anastasijom posetio Trebinje i upoznao je sa porodicom.

Nemanja je suprugu Anastasiju Ražnatović odveo u „gradu sunca“. Naslednica muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović i sportista su tada pet dana proveli u rodnom selu njegovih roditelja.

Gudeljeve strine su nas tada ugostili kao najrođenije, iako nisu očekivale goste.

– Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad – rekla je ponosna strina

Ništa manje reči hvale nije imala ni druga strina.

– Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: „Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde.“ Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale – ponosno je za Kurir pričala strina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter