Izvor: informer
21.04.2024 u 22:36
0

„Hoću da mi Prija postane prija“: Katarina Grujić zapevala na Aleksandrinom koncertu, pa iznenadila sve priznanjem

Kaća je sinoć dovela atmosferu do usijanja na Aleksandrinom koncertu, a publika je sve vreme neumorno igrala uz Grujićkine hitove.

Hoću da Prija bude moja prija, kaže Kaća Grujić! Pevačica je nakon koncerta Aleksandre Prijović u Podgorici, na kojem je bila specijalan gost,  izjavila kako bi volela da se Prijin sin i njena ćerka zavole, te kako bi njih dve prijateljstvo podigle na viši nivo.

– Ja se stalno šalim na račun toga da će mali Aleksandar i Katja, kad porastu, biti savršen par. Oboje su sad već prelepi, a volela bih i da naslede talenat za muziku od svojih majki – rekla je kroz smeh Kaća, koja nije skrivala sreću zbog vrtoglavog uspeha svoje mlađe koleginice.

DINO MERLIN ODBIO INDIRU RADIĆ: Pevačica ispričala šta se desilo pre dosta godina
Plakala od sreće

– Nebrojeno puta sam izjavila da sam presrećna zbog Aleksandre i da je ona i te kako zaslužila sve ovo što joj se dešava! Konstantan rad, nesporan talenat i veliki broj hitova koji je do sada otpevala definitivno su prouzrokovali ovaj broj hala koje je popunila do poslednjeg mesta. To koliko je ona normalna i skromna devojka, uprkos uspehu, novcu i statusu koji je stekla, za svako su poštovanje i divljenje. U Beogradu sam na njenom koncertu u Areni bila u publici i tada sam plakala od sreće, a sada, kada sam s njom delila binu, ne mogu vam opisati kakve su me sve emocije preplavile. Posebno zato što sam s njom pevala u Crnoj Gori,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter