Izvor: alo
05.08.2024 u 23:00
0

ISPLIVALA ISTINA O OBRAZOVANJU CECINE ĆERKE: Otkriveno šta je zapravo završila Anastasija Ražnatović

Godine 2011. nastavila je školovanje na Kipru

O porodici Ražnatović znamo gotovo sve, ali možda nismo u potpunosti upoznati sa svim detaljima o Anastasiji Ražnatović, posebno kada je reč o njenom obrazovanju.

Anastasija, rođena 25. maja 1998. godine u Beogradu, a pohađala je britansku školu zajedno sa svojim bratom Veljkom.

VRHUNSKI STAJLING: Severina zna kako vizuelno izdužiti noge i stanjiti struk uz pomoć ova 3 jednostavna trika

Godine 2011. nastavila je školovanje na Kipru, da bi se nakon završetka srednje škole vratila u Beograd i upisala poslovnu školu.

– Ponekad me ljudi kritikuju što na društvenim mrežama ne postavljam fotografije sa fakulteta, već samo slike odevnih kombinacija ili iz noćnih izlazaka. Razlog za to je što se, kada sam na fakultetu, potpuno posvećujem predavanjima, a ne razmišljam o telefonu – izjavila je Anastasija.

Anastasija trenutno živi u Sevilji sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter