Izvor: alo
03.07.2024 u 16:35
0

ISPLIVAO SNIMAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ SA JAHTE Uvija se u minijaturnom kupaćem, evo ko joj pravi društvo

Ražnatovićeva je snimila unutrašnjost luks jahte na kojoj je uživala, a zatim pokazala svoje vitko telo u kupaćem kostimu

Anastasija Ražnatović trenutno je na odmoru na Ibici, a društvo joj pravi zaova Vanja Gudelj.

Ražnatovićeva i Vanja se već nekoliko dana provode na ostrvu koje je jedno od najtraženijih letnjih destinacija odakle dele zajedničke uspomene putem Instagrama.Preko dana Anastasija i Vanja uživale su na jahti, dok noći uglavnom provode u klubovima.

UMRO OSNIVAČ GRUPE „OSVAJAČI“! Legendarni muzičar preminuo u 58. godini

 

Ražnatovićeva je snimila unutrašnjost luks jahte na kojoj je uživala, a zatim pokazala svoje vitko telo u kupaćem kostimu.

Takođe, objavila je i snimak sa svojom zaovom gde možemo videti njihove brutalne stajlinge za plažu.

Drečavo žute providne pantalone za plažu istakle su Anastasijinu liniju, a ispod se video kupaći kostim. Kombinaciju je upotpunila skupocenom torbom.

Vanja se pak odlučila za haljinu u formi marame, koju je samo nagrnula preko bikinija, a sve možete pogledati u snimku ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter