Izvor:
27.06.2024 u 16:44
0

KIJANU STIGAO U SRCE ŠUMADIJE: Evo šta je na RAJDER LISTI slavnog glumca, čekaju ga i SARME I PREBRANAC

Slavni glumac Kijanu Rivs stigao je u našu zemlju, u srce Šumadije u Kragujevac. Dovodi ga "Arsenal festa", gde će on nastupiti kao bas gitarista benda "Dogstar".

„Mislim da je ovo jedna od skromnijih rajder – lista koju sam ja pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve bude čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri…“, rekla je Maja Cvetković, organizatorka festa za emisiju „Eksploziv“ i dodala: „Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca“.

Kragujevčani su spremni za veliku zvezdu KIjanu Rivsa, da se pokažu kao pravi domaćini pa su u jednom tamošnjem restoranu otkrili šta su spremili za glumca ako navrati u njihov objekat:

„Pre svega, naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Ovde ne može ništa da prođe bez dobrog predjela, domaćeg hleba, sarmica… Šteta što ne dolazi na zimu, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama, vrućom rakijom, koja je naš šumadijski čaj. I naravno, bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo mu obavezno i pitu, od toga mora da se počne. Prebranac, jagnjeća sarmica, sve ćemo to lepo da pripremimo“

Sveštenstvo Hrama Svetog Save izrazilo želju da glumac poseti pravoslavni hram, ne zna se još odgovor Rivsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter