Izvor: KURIR
11.06.2024 u 08:27
0

KOMŠILUK DUŠKA TOŠIĆA OTKRIO SVE TAJNE! Nakon incidenta sa JK otkriveno s kim se sada viđa i gde živi: Ona dolazi povremeno…

Mediji već danima bruje o incidentu u porodičnoj kući Tošića na Dedinju, kada je Jelena Karleuša u subotu rano ujutru prijavila svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Nakon što je naša ekipa posetila ulicu u kojoj se nalazi kuća gde se incident dogodio, kada smo i porazgovarali sa jednom svedokinjom, uputili smo se i ka adresi gde su Jelena i Duško živeli pre nego što su se preselili u vilu koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija 2018. godine. Tamo smo razgovarali s njihovim komšijama, koji su nam ispričali neke nove detalje iz odnosa poznatih supružnika.

Ovde sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze ćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vreme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovde ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovde, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vreme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i lepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad – rekao nam je jedan bračni par iz ulice gde je Karleuša živela donedavno, pa su dodali:

– Nismo je dugo videli da bude tu u isto vreme kad i Duško, ali verovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje – da svako ima svoj mir i svoje mesto gde može da ode kad poželi da se osami i pobegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve rešiti uskoro. Bili su divan par, baš je bez veze da se sve ovako završi – rekle su nam komšije.

Inače, prekjuče se prvi put oglasio i sam Tošić, koji je izneo svoju stranu priče o napadu na suprugu Jelenu i njenog prijatelja. Fudbaleru je tada alko-testom u policiji utvrđeno da je imao 0,8 promila alkohola u krvi. Na pitanje jednog od pratilaca na društvenim mrežama da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, usledio je Duškov šokantan odgovor:

ACA LUKAS UHVAĆEN NA AERODROMU: Sam i nervozan, uplašio ostale putnike, torbu bacio na pod!

 

Ne, naravno da je nisam ni pipnuo… Namestila je sve – napisao je Tošić, koji je posle svoj odgovor obrisao sa Instagrama.Podsetimo, na sam dan incidenta od komšinice koja živi u zgradi pored kuće Tošića saznali smo detalje drame koja je potresla ovaj elitni kraj Beograda. – Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: „Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!“ Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – poručila nam je komšinica koja nas je tad zamolila da je ne slikamo jer ne želi probleme u komšiluku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter